Om oss

Viola är 26 år gammal, ursprungligen från Stockholm. Efter jobb i butiker och barnomsorg har hon precis startat sin karriär som skidlärare i Åre. Viola har ett stort intresse för mat och näringslära. Hon bryr sig otroligt mycket om andras välmående, både fysiskt och psykiskt, och vill gärna berätta om sina kunskaper.

Samtidigt som Viola flyttade till Luxemburg för att jobba som Au-pair slutade hon äta kött. Efter det har ett ökat medvetande och intresse för miljö och klimat gjort att Viola ändrat sina vanor mot mer klimatvänliga alternativ. Idag för hon gärna debatt om vardagslivets alla utmaningar och hur varje medborgare kan förbättra sitt klimatavtryck.

Adam är 26 år gammal, ursprungligen från Stockholm. Efter att ha utbildat sig till skidlärare bosatte han sig i Åre. Adam blir lätt rastlös och har därav många hobbys. Allt från skidåkning, klättring och gym till surdegsbröd, läsa vetenskapsböcker och laga mat.

Efter att ha sett dokumentären ”What the Health?” valde han att börja äta veganskt. Med fortsatta efterforskningar om olika studier och artiklar blev det fler aktiva val om att köpa närproducerade livsmedel, sälja bilen, sluta flyga och handla begagnat. Adam vill ständigt utveckla sig själv, och delar gärna med sig av sina kunskaper och vill inspirera andra till att bli sina bättre jag.